Plesner
Maplesoft
FagerbergPacDrive automation system

Lagt på den 24/07-06
-the integrated control solution for packaging and processing machinery

The ECAM-4 version V2.32 supports the SH-motors of the series SH-055 through SH-205. The servo drive MC-4 1.5A is also considered in ECAM.
The used motion laws are newly structured and revised in accordance with VDI 2143. All boundary conditions and motion laws were adapted accordingly.

When creating a project the power circuit calculation will now also be taken into consideration. This provides the basis for further calculations. The function “intelligent DC bus coupling” provides an energy balance of the concerned drives with the objective of saving further bleeders. An email-function gives the opportunity to supply the project data to the involved ECAM-4 operators. Thus, the project data can also be transmitted for support or trouble shooting purposes. You may obtain ECAM-4 V2.32 via the regular ELAU AG sales channels. Your ELAU sales contact will gladly inform you about the latest developments concerning ECAM-4, Motion Design and Drive Sizing said Elau.

Using SH-motors as substitutes for SM-motors and application of PacDrive MC-4 / 1.5A
With the SH-motor series we can now provide a new motor generation which features several significant advantages in comparison to the previous SM-motors said Elau.

Among other things we have
• extended the available output range
• increased dynamics and raised the running smoothness and
• improved the lifetime
The servo drive MC4-1,5A was especially designed for the SH 055. This enables us to also provide a powerful, finely harmonized drive / motor combination for lower range torques.

PacDrive BT-4/ENC1
BT-4/ENC1 is an extension of the master encoder for the PacDrive controllers C200 and C400 through P600. Each module features two master encoder inputs and one incremental encoder in- / output. The two master encoder inputs can be configured optionally as incremental- or SinCos-inputs. Up to 4 modules can be operated on one PacNet connection, also in combination with a BT-4/DIO1 module. Furthermore, BT-4/ENC1 is equipped with an automatic SinCos encoder detection (terminated connectors), zero track detection and track monitoring.
http://www.elau.de

TECH-NET annoncering

Vælg en professionel samarbejdspartner

LogoMed viden og erfaring til at give jer en reel rådgivning om jeres måleopgaver i processen, desuden kan Insatech tilbyde en helt individuel tilpasset service eller aftale om kalibrering af jeres procesudstyr.

Flowmåling - alle typer

LogoVortex Damp/Energi flowmåling, magnetisk-Induktiv, bærbar clamp on flowmåler m.fl.

PROCES-DATA - leverandør af:

LogoFlowtransmittere til fødevareindustrien – Fieldbussystemer - Automationsudstyr til proces- og maskinstyring – SCADA-software – Komponenter såvel som komplette projekter. Alle produkter bliver udviklet og produceret på egen fabrik i Danmark.

Industrielle sensorer og systemer til automationsindustrien

LogoPepperl+Fuchs er leverandør af industrielle sensorer og systemer til automationsindustrien samt Ex-sikret udstyr til eksplosionsfarlige miljøer, herunder olie, gas, kemisk og petrokemisk industri.

FTC teknologi til dosering og regulering

LogoDanova præsenterer: Triangle System med FTC (Field Time Control) teknologi til dosering og regulering af faste stoffer og super absorberende granulat. Specielt designet til at måle materialer med lav dielektrisitetskonstant (dK)

Nyt fra Løwener

LogoKære Læser Hos Løwener har, vi ligesom alle and, set frem til forårets komme - ikke bare på grund af de lysere tider og de mildere vinde, men også fordi vi nok engang står klar ,med en bred og varieret vifte af tekniske produktnyheder, informationer og gode tilbud, vi gerne vil dele med og tilbyde vores store læserskare.

HH Instruments A/S tilbyder viden og erfaring

LogoHH Instruments har i mere end 30 år markedsført ultralydsflowmåler, gasdetektorer, RPM måleudstyr og baneinstrumentering.

Festo leverer innovative løsninger til industri-og procesautomation.

LogoFesto leverer finder den rigtige løsning – med pneumatisk, servopneumatisk og elektrisk bevægelsesteknologi samt de tilhørende services.

>> Annoncér