Plesner
Maplesoft
Fagerberg

BILLEDER
Klik for stort format


ARTIKLER
Under samme emne(r):


Højtalere til gamere og computerentusiaster fra Altec Lansing

Lagt på den 23/09-09
Emne(r):  Digital TV og Foto

Få mere ud af computerspillet med Altec Lansings Expressionist Plus. Højtalersættet, der er et 2.1-sæt, er designet kompakt og giver en velbalanceret lyd, som forbedrer lydoplevelsen


  Samtidig lanceres Altec Lansings 2.1-sæt, VS2620, til budgetvenlige priser.
Det nyeste produkt i Altec Lansings Expressionist-serie lanceres i dag i Danmark. Expressionist PLUS (FX3021) er det oplagte valg for alle, der ønsker den mest realistiske lydoplevelse ved computeren. Det gælder især for gamere og computerentusiaster men også, hvis du lytter til musik, ser film på computeren mv. Tidligere har Altec Lansing lanceret Expressionist Classic og Expressionst Bass i samme serie.


Expressionist Plus er et 2.1 kanal subwoofer-satellitsystem. Subwooferen er udstyret med en 5,25” driver til fuld bas ned til 50 Hz, selv når højtalerne placeres på et skrivebord. Lyden kan styres via diskrete knapper, så brugeren selv kan skræddersy den optimale balance mellem subwoofer og satellitter. Hele systemet drives af 33 watt strøm.


“Expressionist Plus’ subwoofer giver en velbalanceret bas på trods af sin lille størrelse," siger Tord Nybleus, Sales Manager Nordic, Plantronics og Altec Lansing. “Ved at strømline designet og gøre vinklerne i satellitterne justerbare, kan brugeren få mest ud af lyden fra computerspil, musik og film – uanset hvilken afstand eller vinkel, man lytter fra. Set i forhold til prisklassen er dette en af de bedste computer-højtalere på markedet i dag."


  De to 2” satellitter sikrer den fulde lyd og udnytter sammen med subwooferen Altec Lansings Audio Alignment-teknologi
Denne teknologi sørger for, at design, kabinet og elektronik går op i en højere enhed, der giver den bedste lydgengivelse, som den var ment fra kunstnerens side. Satellitterne kan rettes i alle retninger for den ideelle lytteposition, afstand og højde. Slutresultatet er et dybt og realistisk stereobillede, der er præcist proportioneret til der, hvor brugeren befinder sig.
Den kompakte størrelse af Expressionist Plus gør systemet til det perfekte supplement til computere og andre lydafspillere med et 3,5 mm-jackstik som iPod og andre mp3-afspilere.


VS2620 lanceres også, hvor højtalerne er trapezformede i modsætning til Expressionist PLUS’ runde former.
Altec Lansings Expressionist Plus (FX3021) er i handlen nu og koster 799,- kr. i vejledende udsalgspris. VS2620 koster 299,- kr. og er også i handlen nu.


  Om Altec Lansing
Altec Lansing Technologies har udviklet, designet og produceret højtalersystemer i høj kvalitet til både forbrugere og professionelle i mere end 70 år. Altec Lansing er udvikler af digital lyd med et bredt sortiment i audiosystemer til både hjemmet og kontoret. Deriblandt er en serie af kvalitetsheadsets, den populære inMotion-serie af højtalere til bærbare pc’er, digitale afspillere og surround sound-systemer til hjemmet. Virksomheden producerer desuden højtalere til det professionelle marked.
Altec Lansing ejes af headset-producenten Plantronics med hovedsæde i Milford i USA og har omkring 1.500 medarbejdere på verdensplan. I Danmark distribueres Altec Lansing af GS Scandinavia.


http://www.alteclansing.com

TECH-NET annoncering

FTC teknologi til dosering og regulering

LogoDanova præsenterer: Triangle System med FTC (Field Time Control) teknologi til dosering og regulering af faste stoffer og super absorberende granulat. Specielt designet til at måle materialer med lav dielektrisitetskonstant (dK)

Nyt fra Løwener

LogoKære Læser Hos Løwener har, vi ligesom alle and, set frem til forårets komme - ikke bare på grund af de lysere tider og de mildere vinde, men også fordi vi nok engang står klar ,med en bred og varieret vifte af tekniske produktnyheder, informationer og gode tilbud, vi gerne vil dele med og tilbyde vores store læserskare.

HH Instruments A/S tilbyder viden og erfaring

LogoHH Instruments har i mere end 30 år markedsført ultralydsflowmåler, gasdetektorer, RPM måleudstyr og baneinstrumentering.

Festo leverer innovative løsninger til industri-og procesautomation.

LogoFesto leverer finder den rigtige løsning – med pneumatisk, servopneumatisk og elektrisk bevægelsesteknologi samt de tilhørende services.

Vælg en professionel samarbejdspartner

LogoMed viden og erfaring til at give jer en reel rådgivning om jeres måleopgaver i processen, desuden kan Insatech tilbyde en helt individuel tilpasset service eller aftale om kalibrering af jeres procesudstyr.

Flowmåling - alle typer

LogoVortex Damp/Energi flowmåling, magnetisk-Induktiv, bærbar clamp on flowmåler m.fl.

PROCES-DATA - leverandør af:

LogoFlowtransmittere til fødevareindustrien – Fieldbussystemer - Automationsudstyr til proces- og maskinstyring – SCADA-software – Komponenter såvel som komplette projekter. Alle produkter bliver udviklet og produceret på egen fabrik i Danmark.

Industrielle sensorer og systemer til automationsindustrien

LogoPepperl+Fuchs er leverandør af industrielle sensorer og systemer til automationsindustrien samt Ex-sikret udstyr til eksplosionsfarlige miljøer, herunder olie, gas, kemisk og petrokemisk industri.

>> Annoncér